Paříž- Londýn 1

Využijte  jedinečné možnosti poznat dvě nejkrásnější města Evropy během jednoho zájezdu - jak magicky krásnou Paříž, tak nádherný Londýn. Paříž je živá legenda, město, které svou magií okouzlilo generace návštěvníků. Je městem snů a skutečnosti, radovánek a dobrodružství, módy i jedinečných památek a moderní architektury 21. století. Londýn je naopak město, kde pro vás slovo tradice přestane být prázdným pojmem. Uvidíte-li typické londýnské černé taxíky, jakoby vystřižené ze starých filmů, červené dvoupatrové autobusy, stráž u Buckinghamského paláce nebo v Toweru, projedete-li se po Picadilly či uličkami Soho, poznáte, že Londýn je opravdu jiný, než ostatní evropská města. Vydejte se s námi poznat tato okouzlující města, kam  se budete jistě rádi vracet!



Program pobytu:

1.den - odjezd  v dopoledních hodinách. Cesta přes Německo.
2.den - ráno příjezd do Paříže - první část prohlídky města -Latinská čtvrť, Lucemburská zahrada  s palácem, Panthéon, univerzita Sorbonna. Prohlídka katedrály  Notre Dame  na  Ile de la Cité. Odpoledne návštěva  Louvru ( dle zájmu i muzea moderního umění  Centre Pompidou  nebo Orsay). Ubytování a nocleh v hotelu.
3.den - Paříž- La Tour Eiffel - výstup (výjezd) na vrchol. Projížďka  lodí po Seině. Odpoledne prohlídka čtvrti "21. století"  La Défense   s moderní architekturou, možnost nákupů v největším obchodním centru Quatre Temps. Procházka po  Montmartru- Sacré Coeur, Moulin Rouge, Pigalle.  Okružní jízda noční Paříží. Návrat na ubytování, nocleh v hotelu.
4.den - ráno odjezd do Calais - trajekt do Doveru.  Canterbury - prohlídka poutního místa s katedrálou ,  Grenwich - procházka krásným greenwichským parkem ke Královské observatoři s nultým poledníkem a  výhledem na Londýn.  Ubytování a nocleh v hotelu.
 5.den - odjezd do  Windsoru,  návštěva královského zámku, procházka městem  Eaton, v němž sídlí prestižní soukromá škola, na níž získali vzdělání i princ Wiliam a princ Hary nebo návštěva muzea voskových figurín Madam Tussaud´s. Odpoledne odjezd do Londýna, St.Paul´s Cathedral, přes  Millenium Bridge na jižní břeh Temže, divadlo  Globe, nová City Hall, Tower Bridge, Tower of London  - prohlídka .  Návrat na ubytování a nocleh v hotelu.
6.den - odjezd do centrálního Londýna, procházka po nejznámějších a nejvýznamnějších místech metropole:  Houses of Parliament, Big Ben, Westminster Abbey, Whitehall, Downing Street 10, Horse Guards, St. James´s Park, Buckingham Palace, Trafalgar Square ( National Gallery), Leicester Square, Soho ( "Čínská čtvrť"), Covent Garden . Volno, možnost návštěvy dalších míst - London Eye,Hyde Park, Picadilly Circus, muzeum voskových figurín Madame Tussaud´s , British Museum. Možnost plavby lodí po Temži do Grenwiche.  Večer odjezd do Doveru ,nalodění na trajekt do Calais.
7.den - Průjezd Belgií a Německem. Příjezd domů ve večerních hodinách.

Nástupní místa:

Ostrava,Opava, Krnov, Bruntál, Olomouc, Brno ( další dle dohody)  
 

Ubytování:

2 noci v hotelu F1 / Premiere Classe ve Francii v Paříži - třílůžkové pokoje s televizí, v hotelu PC pokoje s příslušenstvím, 2 noci v hotelu F1/ Ibis  v  Anglii  v Londýně- třílůžkové pokoje s televizí, v  hotelu Ibis pokoje s příslušenstvím.
Za příplatek možnost ubytování po 2 os.

 

 

Stravování:

Vlastní s možností zajištění snídaně za příplatek 480 Kč/os / pobyt.

Cena zahrnuje:

dopravu klimatizovaným autobusem
 4 x ubytování v hotelu
 kvalifikovaného průvodce
 trajekt/ tunel
 pojištění CK proti úpadku.

Cena nezahrnuje:

Vstupy
Pojištění léčebných výloh ( možnost zajištění v kanceláři za příplatek )

Příplatky:

480,-Kč /os/pobyt   - 4x snídaně

Termíny a ceny:

Termín: duben- listopad 2014  ( dle dohody)

Cena: 6 700,-Kč ( v hotelu F1)
            6 950,-Kč ( v hotelu PC a Ibis)

 

 

 

© 1995-2024 TOP TOUR, Revoluční 52, 794 01 Krnov | e–mail:toptour@cktoptour.cz | tel./fax: +420 554 614758 | mobil: +420 602 736779, +420 602 853895